Miten metsien monet merkitykset, ”sielut ja nielut”, voivat täydentää toisiaan?

Kirjoittajat

  • Pasi Heikkurinen Taloustieteen osasto, Helsingin yliopisto

Avainsanat:

metsä, kestävyys, sielut, nielut, von Wright

Abstrakti

Yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen seura ry (YHYS) järjestää vuosittain Politiikkadialogin yhteistyössä Ympäristötiedon foorumin kanssa. Tänä vuonna poikkitieteellistä keskustelua ja poliittista yhteistyötä peräänkuuluttava tilaisuus järjestettiin Tieteiden talolla 7. kesäkuuta, ja sen teemana oli ”Sielut ja nielut – Suomen metsät ilmastohätätilan aikana”.

Tilaisuudessa allekirjoittaneen lisäksi keskustelemassa oli väitöskirjatutkija Tuulikki Halla Itä-Suomen yliopistosta, ympäristöteologian dosentti Panu Pihkala Helsingin yliopistosta, ministerin erityisavustaja Antti Heikkinen ympäristöministeriöstä, professori Olli Tahvonen Helsingin yliopistosta, professori Mikko Jalas Aalto-yliopistosta, johtava asiantuntija Lotta Heikkonen maa- ja metsätalousministeriöstä, ja johtava asiantuntija Mariko Landström Sitrasta.

Osasto
Epifyytti

Julkaistu

2023-08-31 — Päivitetty 2023-12-21

Versiot

Viittaaminen

Heikkurinen, P. (2023). Miten metsien monet merkitykset, ”sielut ja nielut”, voivat täydentää toisiaan?. Alue ja Ympäristö, 52(2), 139–141. https://doi.org/10.30663/ay.131472 (Original work published 31. elokuuta 2023)