Elämänhalu velvoittaa: enemmän kasviksia, vähemmän lihaa
DOI:
https://doi.org/10.30663/ay.75930Avainsanat:
Lihan tuotanto, Lihan kulutus, Ruoan ympäristövaikutukset, Käyttäytymisen muutosAbstrakti
Kysymykseen, Millaista on ympäristöystävällinen ruoka?, on varsin yksinkertainen vastaus: enemmän kasviperäisiä ja vähemmän eläinperäisiä tuotteita. Vaikka muutkin tekijät aiheuttavat vaihtelua ruoan ympäristövaikutuksissa, ratkaisevaa on eläinperäisen ruoan osuus. Siinä missä tarvittava muutos on helppo muotoilla, keinot muutoksen aikaansaamiseksi ovat moninaisia. Muutokseen tarvitaan sekä yksilöitä, elinkeinoelämän toimijoita, että poliittista järjestelmää.
Tiedostolataukset
Julkaistu
Numero
Osasto
Lisenssi
Copyright (c) 2018 Annukka Valkeapää

Tämä työ on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Julkinen -lisenssillä.

