Zest for life obligates: more vegetables, less meat
DOI:
https://doi.org/10.30663/ay.75930Keywords:
Lihan tuotanto, Lihan kulutus, Ruoan ympäristövaikutukset, Käyttäytymisen muutosAbstract
Kysymykseen, Millaista on ympäristöystävällinen ruoka?, on varsin yksinkertainen vastaus: enemmän kasviperäisiä ja vähemmän eläinperäisiä tuotteita. Vaikka muutkin tekijät aiheuttavat vaihtelua ruoan ympäristövaikutuksissa, ratkaisevaa on eläinperäisen ruoan osuus. Siinä missä tarvittava muutos on helppo muotoilla, keinot muutoksen aikaansaamiseksi ovat moninaisia. Muutokseen tarvitaan sekä yksilöitä, elinkeinoelämän toimijoita, että poliittista järjestelmää.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2018 Annukka Valkeapää

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

