Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Make a Submission
  • Register
  • Login
  • fi en
  • Search
##common.pageHeaderLogo.altText## Alue ja Ympäristö
  • Announcements
  • Forthcoming
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submitting the manuscript
    • Preparing for submission
    • Instructions for reviewer
    • Instructions for theme issue editors
    • Editorial team contacts
    • Subscribe to Alue ja Ympäristö (YHYS.net)
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 46 No. 2 (2017) /
  4. Commentary

Ten years of bioeconomy in the Finnish media

Authors

  • Juha Peltomaa
  • Jari Kolehmainen
  • pdf
Issue
Vol. 46 No. 2 (2017)
Section
Commentary

Published

2017-12-21

How to Cite

Peltomaa, J., & Kolehmainen, J. (2017). Ten years of bioeconomy in the Finnish media. Alue ja Ympäristö, 46(2), 57–63. Retrieved from https://aluejaymparisto.journal.fi/article/view/68856
  • ACM
  • ACS
  • APA
  • ABNT
  • Chicago
  • Harvard
  • IEEE
  • MLA
  • Turabian
  • Vancouver
Download Citation
  • Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
  • BibTeX

Alue ja Ympäristö on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä monitieteinen aikakauslehti, jota julkaisee Yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen seura ry. Lehti on tärkein suomalaisen aluetieteen ja yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen foorumi.

Tilaa lehti   Osta irtonumeroja Tiedekirja.fi-kaupasta
Most read articles in the last 30 days
  • Poliittinen keho
    135
  • Ekologinen kompensaatio Suomessa: analyysi sääntelyn vahvuuksista, heikkouksista ja kehitysmahdollisuuksista
    101
  • Planetaarinen terveys Lahden kaupunkisuunnittelussa – lähestymistavan operationalisointi lähiluonnon tarkastelussa
    51
  • Yhteistoiminnallinen kapasiteetti kalastuksen ja saimaannorpan suojelun yhteensovittamisessa
    45
  • Terveyspolitiikan mahdollisuudet ekohyvinvointivaltiossa
    44

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

ISSN 1235-4554 eISSN 2242-3451

Journal.fi
Open Journal Systems
Accessibility
Please read our new privacy policy. I accept